Cala d'Or RestaurenterMallorcaRestauranter på Mallorca

Yacht Club Cala dOr

Yacht Club Cala dOr

Når man vil gå all out på sin ferie og prøve noget mere i luksus stilen uden at ens pung bliver tømt så kan Yacht Club Cala dOr stærkt anbefales, da det har alt fra fantastisk service i høj stil, underholdning og en unik udsigt udover havnen og byen.

Restauranten får en til at føle sig royal uden at koste en formue og kan anbefales til alle folk der vil betale lidt ekstra for en ekstraordinær service og kvalitet af mad.

Det skal dog siges at hvis man skal spise på restauranten og få det meste ud af pengene så skal man spise om aftnen hvor de også har undholdning.

Resturanten mener selv at de har den bedste service som ingen på øen kan konkurrere med, de har en fantastisk service som i hvert fald er noget af det bedste på øen.

Yacht Club Cala dOr har dog ikke åbent til offentligheden hver dag da det skyldes at rigtig mange mennesker bliver gift på resturanten.

Dette skyldes at Yacht Club Cala dOr også planlægger bryllupper med mad og undeholdning.

 

Priserne er lidt højere end almindelige restauranter men stadig gode når man tænker på at man er et sted hvor kendte mennesker også spiser.
Åbningstiderne er fra morgen til sen aften.

 

Se andre resturanter i Cala dOr

 

Editor's Rating

Pris
Madens Kvalitet
Service
Setmning
Fantastisk sted hvis man vil have lidt mere end andre steder...
Previous post

Felicianos - Romantisk middag i Peguera

Next post

The Little Tavern

No Comment

Leave a reply