Byer på MallorcaMallorca

Santa Ponsa – Info om Santa Ponsa

Santa Ponsa

Santa Ponsa er en dejlig by, vest for Palma de Mallorca.

Byen er kendt for sin skønne lange strand. Byen er også en af øens største ferier steder, hvor folk fra den nordlige del af Europa kommer for at bade og sole sig. 

Stranden er skøn og meget lang, hvor der er plads til rigtig mange mennesker, man kan også nemt tilgå stranden fra byen. Hvis man ikke er til stranden med mange mennesker, så kan man tag til den nærliggende strand, som er meget mindre og ikke har så mange turister. Der er altid liv i byen, der altid noget at undersøge og nyde i den fantastiske by Santa Ponsa.

– Hvis man vil ud og prøve aktiviteter med familien eller venner, så er Jungle Parc det perfekte sted for at slippe sit indre lege barn ud og prøve de mange forskellige aktiviteter i parken.

– Hvis man er mere til underholdning for hele familien så er The Square Santa Ponsa et sted man skal tag ud og se.

– I selve byen vil man også få den fantastiske mulighed for at kunne købe alle mulige ting på deres marked, fra .

Vi kan også varmt anbefale at bo i byen med dens velbyggede hoteller.

– Når man er ude og rejse med familien og har små børn med så er Holiday Park Apertments et fantastisk sted som er billigt og meget børnevenligt.

– Iberostar Suites Hotel Jardin del Sol har et unikt syn hvor man kan se ud over havet og om på den anden kyst ved Santa Ponsa.

– Sentido Punta del Mar har et eksklusivt overblik over vandet, og selve hotellet er bygget på en unik måde for at tilfredsstille alle besøgende.

De mest populære restauranter i byen:

– Hvis man er til amerikansk mad eller bare har lyst til at smage rigtig amerikansk mad, så skal man tage et smut forbi Boston O’Brady’s.

Pizzeria Italia er det ideelle sted at tage ud og spise, hvis man vil have noget lækkert italiensk mad.

The Pepper Pot er en fantastisk restaurant, da det er en af byens bedste og mest velelsket restauranter, af både turister og lokale.

Previous post

Valldemossa - Info om Valldemossa

Next post

Soller - Info om Soller

No Comment

Leave a reply