Dyrparker på MallorcaMallorcaSeværdigheder på Mallorca

Palma Aquarium – En unik oplevelse i akvariet

Palma Aquarium

Hvis man vil ud og kigge på fisk og andre smukke skabninger i havet, så behøver man ikke at dykke ud i havet for at lede efter dem.

Det er meget nemmere og mere tørt at besøge Palma Aquarium hvor man kan finde de smukkeste fisk og havdyr fra middelhavet og andre hav.

Akvariet ligger ikke i Palma de Mallorca som man ville tro, men ligger lidt syd for byen og lufthavnen, ved Platja de Palma

 

Entre priser:

Som voksen koster det 24 euro at komme ind. (Voksen betegnes som personer over 12 år.

For børn der er imellem 4 og 12 år, koster det 14 euro. at

Børn under 4 år kan komme gratis ind.

 DSC_0368

Palma Aquarium er mere unikt end man skulle tro, man kan nemlige blive gift i akvariet og ikke kun blive gift i hallerne, men nede i selve akvariet  hvor der også er hajer og andre havdyr.

Man får dykkerdragt på og hopper ned til hajerne hvor man så kan blive gift.

Hvis man ikke  er så meget til at blive gift men derimod ønsker at svømme med fiskene og hajerne kan de også lade sig gør. (Dog kræver Palma Aquarium at man har et kørekort før man kan hoppe ned i vandet.

 

The Big Blue bliver tanken kaldt  med hajerne og fiskeene, som man vil kunne komme til at svømme med.  Det er det dybeste haj akvarium i europa og i akvariet bor der 8 hajer med masser af forskellige typer fisk og andre havdyr.

 

Man vil også kunne befinde sig udenfor, hvor børn vil have mulighed for at bade og lege i hoppeborg.

Palma Aquarium tilbyder også børnpasning, så man vil kunne lade sine børn overnatte i akvariet foran The Big Blue akvariet, imens man er ude og nyde byen.

 

Hvis man befinder sig på Mallorca så er Palma Aquarium også et af de steder man skal tag ud og se, man kan sagtens bruge flere timer i akvariet. Akvariet er også noget unikt sammenlignet med de fleste akvarier rundt i europa

Du kan se vores galleri af Palma Aquarium for oven.

 

 

Se andre seværdigheder på Mallorca.

 

Previous post

Katedralen i Palma - Info om Katedralen i Palma

Next post

Big Blue Diving - Kom ud og dykke i havet

No Comment

Leave a reply