Når unge tager på ferie i Mallorca så vil de ikke kun sole sig og bade i de smukke vand, for de vil nemlig også ud og drikke og feste til den lyse morgen.

Mallorca har mange bar og diskoteker der har åbent hele natten. Der er bar og diskoter for alle, om man er gammel eller ung, eller til rock,  jazz eller techno så vil man kunne finde et sted at feste.

 

Nattelivet i Palma de Mallorca

I Palma de Mallorca har nattelivet altid noget at tilbyde på, hvor der er masser a bar og natklubber.

Nattelivet i Palma de Mallorca starter allerede fra 22 tiden og  begynder at stoppe ved 04 tiden hvis man kan holde ud at feste så længe.

 

 Nogle at de mest Bemærkelsesværdige natklubber og bar i Nattelivet er:

El Ancela som har en blanding er asiatisk og arabisk stil. Baren er til folk der gerne vil have det sjovt med folk de kender på en rolig og afslappende måde. Baren tilbyder vandpiber som man kan ryge imens man sidder på gulvet omringet af puder eller på stole.

Baren server mad indtil kl. 01 om natten og lukker kl 02:30, man vil i kunne bestille alle slags drikkelser fra te, kaffe, øl og andre drinks. Imens man sidder, drikker og ryger vanpibe kan man også spille spil da baren tilbyder en del spil til folks underholdning.

Baren kan anbefales til alle folk der vil ud og slappe af og hygge sig med familien eller vennerne i løbbet af dagen eller igennem natten.

 

Tito’s er en af de bedste natklubber i byen for unge der vil ud og opleve nattelivet. Det koster at komme ind i Natklubben hvor man også kan købe VIP til som man kan  hurtigere komme ind og få et bord.

Nattenklubben er stor og er ofte fuld, og er for unge der et til fest, druk og dans. Klubben tilbyder ikke kun fest, musik og drinks, men også folk der danser i eksotisk tøj på scenerne rundt i baren (Både mænd og kvinder).

Musikken der bliver spillet i klubben er Techno, House, Trance og andet musik i den stil.

 

Harrys Palma Bar er en bare for folk der vil drikke, have det sjovt og feste uden at blive døv. Stedet er for folk i alle aldre, så længe man er 18 eller over. Baren er god musik, lave gode drinks og har både venlige kunder og personale som løfter stemningen.

Baren er lavet så der er plads til alle folk, så man kande sidde på deres komfortable læder sofa og snakke eller sidde oppe langs baren.

Folk kommer ofte ved 11-12 tiden, men hvis man kommer tidligere kan man lære personalet som altid er friske på at snakke imens de laver gode drinks.

 

 

Nattelivet i Alcudia

Alcudia er den mest besøgte by på Mallorca, dog mest a familier der kommer at opleve de sikre strande og hoteller.

Dette ændre dog ikke på at Alcudia har et meget aktivt natteliv.

 

Banana Club er et af de steder for de fleste unge tag ud for at drikke. Natklubben har det hele 4 bar, dansegulv, fest musik, bordfodbold og en udendørs terrase hvor man kan sidde og drikke.

Kan anbefales til unge der gerne vil ud og feste løs og drikke i en stor natklub.

 

GoodFellas Music Bar er en karaoke bar hvor alle forskellige folk kommer, både unge og lidt ældre mennesker.

Ja hvem vil ikke tag til en bar som har det samme navn som Mafia filmen “Goodfellas”. Udover karaoke tilbyder baren også en del undholdning som barens gæster kan deltage i.

Baren lukker omkring 4-5 tiden afhængigt af hvor mange folk der er tilbage.

 

No Comment

Leave a reply