MallorcaPeguera RestaurenterRestauranter på Mallorca

La Hacienda – Steak på Mallorca

La Hacienda – Steak på Mallorca

Hvis man er til steak eller bare vil sidde i en mørkelagt restauranter med lys rundt omkring for at gør stedet mere romantisk, så er La Hacienda det perfekte sted, da de server byens bedste steak med et kæmpe udvalg af grønt i deres store salatbar. Salatbaren er inkluderet i prisen og man vil kun spise så meget af den som man vil.

Man får maden rimlig hurtigt så der er meget lav vente tid. Restauranten ligner ikke noget specielt hvis man kigger på den udefra, men som de fleste restauranter så er det ydre det sidste man skal dømme en restaurant på. Til gengæld er restauranten skøn indvendig, med stearinlys overalt og maden er dejlig, noget af det bedste steak man kan finde på øen.

 

Hvis man er ryger så kan man sidde udenfor og spise, det er nemlig tilladt at ryge udenfor på restaurantens borde. For folk der ikke vil forstyrres af røg kan det anbefales at man sidder indenfor.

 

Så hvis man ønsker steak på Mallorca og befinder sig i Peguera eller på øen kan det anbefales at man prøver La Hacienda.

 

Priserne varier afhængigt af hvor meget hvad man skal have

Restauranten er åbner fra kl 18:00 og lukker når der ikke er flere kunder.

 

 

Se andre Restauranter i Peguera

 

 

Editor's Rating

Pris
Madens Kvalitet
Service
Stemning
Previous post

QuitaPenas Valldemossa - Traditions Retter

Next post

Mollys Irish Bistro & Pub - Britisk Mad

No Comment

Leave a reply