Aktiviteter på MallorcaMallorcaSeværdigheder på Mallorca

Festfyrværkeri på Mallorca

Henover året er der utallige af fyrværkerishows på Mallorca og i modsætning til meget andet på Mallorca, er disse shows langt fra kun for turismen.

Det er tydeligt at der for spanierne er en stor tradition for disse festfyrværkerier og unge som ældre kommer ud på gaden for at opleve fyrværkeriet. Det er en autentisk og en helt fantastisk kulturel oplevelse at overvære disse fyrværkerier, der er langt mere end ‘bare’ fyrværkeri.

Hvis du ønsker af opleve et af disse festfyrværkerier, kan du med fordel søge lidt på nettet inden afrejse eller bede om hjælp til at finde nogle fyrværkerishows i receptionen på hotellet.

Fyrværkerishowene på Mallorca og i Spanien er ofte også anderledes end dem vi kender her fra landet, for eksempel bruger de (MANGE) flere salutter og brag i deres shows, så hvis man har små børn med kan man overveje at anskaffe sig et par ørepropper inden showet begynder.

Det er ikke kun på Mallorca, men i hele spanien at man oplever at befolkningen er vilde med fyrværkeri. Så uanset hvor i spanien du befinder dig kan du ofte finde et festfyrværkerishow i nærheden.

Det kan godt kræve lidt tålmodighed at finde da en del af siderne ikke er på engelsk, fordi mange af arrangementerne er henvendt de lokale – men på trods af dette føler man sig bestemt velkommen.

Billederne du kan se her i artiklen er fra da vi hos VisitSpain var så heldige at opleve byen Inca fejre Sankt Abdon og Sankt Senen.

Previous post

Safari Zoo - Info om Zoo

Next post

This is the most recent story.