MallorcaRestauranter på MallorcaSollerSoller Restaurenter

Cal Bisbe Restaurant – Info om Cal Bisbe i Soller

Cal Bisbe Restaurant:

Vis man befinder sig i Soller, så kan vi varmt anbefale restauranten “Cal Bisbe Restaurant“, som server fin mad og derfor skal man næsten altid reserver plads på forhånd for at komme ind og spise på restauranten. Man kan reserver samme dag man ønsker at spise hvis man er heldig, ellers skal man reserver mindst dagen før.

Atmosfæren er god og maden er ikke noget man får til hverdag, da restauranten har specialiseret sig i gourmet mad på høj plan med stil.

Cal Bisbe Restaurant tilbyder ikke kun at man kan side indenfor, men man kan også side udenfor på terracen, med udsigt til hotellets pool og  deres have fyldt med blomster.

Imens man sidder på restauranten vil man ikke opleve støj fra byen, som gøre hele oplevelsen på restauranten beder, man kan snakke i fred og ro uden at blive overdøvet af biler og  folk på gaderne.

Ventetiden på maden er lidt lang, men til gengæld gør smagen og atmosfæren op for den tid man sidder og venter.

Personalet på Cal Bisbe restaurant er også uddannet til at kunne anbefale den perfekte vin til den mad man spiser, selv hvis man er 2 eller flere personer der spiser forskellige retter.

Nogle af kokkene har arbejdet på høj plan før for kendte resturanter og specielle events rundt i verden som forklar selve restaurantens fine stil.

 

Restauranten kan anbefales hvis man er i eller i nærheden af Soller, og søger efter noget finer mad frem for noget fastfood.

Priserne for maden er imellem 36 til 41 euro pr menu.
Åbningstiderne på Cal Bisbe Restaurant er fra 19:30 til 23:00 og  har åbent  hver dag udover søndage.

 

 

 

Se andre restauranter i og rundt om Soller

 

Editor's Rating

Pris
Madens kvalitet
Service
Stemning
Maden er fantastisk og servicen er god kan anbefales i allerhøjeste grad til folk der vil have lækker gourmet mad i Soller
Previous post

There is no more story.

Next post

QuitaPenas Valldemossa - Traditions Retter

No Comment

Leave a reply