Aktiviteter på MallorcaMallorcaSeværdigheder på Mallorca

Big Blue Diving – Kom ud og dykke i havet

Big Blue Diving

Big Blue Diving er et center der tilbyder at lære turister og lokale på øen at dykke.

Dykke centeret lærer alle op i at dykke, lige meget om man aldrig har prøvet at dykke før eller har prøvet det mange gange.

 

Dykke centeret giver  dig en fantastisk oplevelse som ikke er helt den samme som i Danmark, da man kommer ud og dykke rundt om Mallorca under det utrolig smukke vand. Dykningen rundt om Mallorca er anderledes i forhold til Danmark, vandet er mere klart og man vil kunne møde mange flere eksotiske fisk. Udover fiskene og det mere klare vand, så er havbunden anderledes. Big Blue Diving mandskabet kender de gode steder rundt omkring øen.

Man kan dykke forskelige steder, rundt om de små øer uden for Mallorca, eller langs klippe kysterne, ned i underjordiske vandhuller eller ned til specielle vand områder.

Der er også mulighed for at tage ud og dykke om natten med Big Blue Diving, hvis man ønsker det.

 

Prisser:

Priserne for at lære at dykke eller at tage ud og dykke med Big Blue Diving koster fra 35 euro op til 400 euro.

Det skal dog siges at man skal selv købe udstyr medmindre man vælger en af pakkerne hvor man for lov til at låne noget udstyr.

Der er også anbefalet at man køber en dykke forsikring som koster fra 5 euro for at dække en dag eller en af de større som dækker en uge, måned eller år.

 

 

 

Se Andre seværdigheder på Mallorca

Previous post

Palma Aquarium - En unik oplevelse i akvariet

Next post

Alcudia Old Town - Den gamle by i Alcudia

No Comment

Leave a reply