MallorcaPalma de Mallorca RestaurenterRestauranter på Mallorca

Basmati Restaurante Hindu – Indisk Mad

Basmati Restaurante Hindu – Indisk Mad

Basmati Restaurante Hindu er Palmas bedste indiske restaurant. Restauranten er ikke som fastfoodkæderne der server indisk mad, som man kan finde her hjemme i Danmark.  Basmati Restaurante Hindu server rigtig indisk mad lavet fra bunden af.

Restauranten er meget hyggelige, da de har valgt at dekorer væggene med gamle malerier og andre ting fra Indien. Det er dog ikke kun væggene der bringer stemningen frem, men også de figur og statuer de har placeret rundt i restauranten. Som punktumet over det hele, så har de også installeret lystet på sådan en måde at man kan side der inde og bare nyde det hele i timevis, uden at tænke på madens ventetid.

Hvis man aldrig har spist indisk mad før kan det anbefales at man prøver maden på resturanten og ser om det er noget der passer til en, dog vil man det være svært at finde samme kvalitet andre steder.  Den indiske restaurant er en af favoritterne blandt turister på Mallorca, da rigtig mange folk gerne vil smage rigtig indisk mad. Kan stærkt anbefales at man prøver restauranten mindst engang hvis man befinder sig i Palma.

 

Priserne går fra 100 til 235 kr.
Restauranten har åbent fra 13:00 til 15:15 og fra 20:00 til 23:15

 

 

Se andre restauranter i Palma de Mallorca

Editor's Rating

Pris
Madens Kvalitet
Service
Stemning
Ægte indisk mad smager meget bedre end fastfood indisk
Previous post

Mollys Irish Bistro & Pub - Britisk Mad

Next post

Como En Casa - Lille og Hyggelig

No Comment

Leave a reply