MallorcaStrande på Mallorca

Alcudia strand – Smukke strand langs Alcudia

Alcudia strand

En af de bedste og den mest populære strand er Alcudia strand hvor ressort hotellerne ligger.

Stranden er mest populære blandt familier da hotellerne er meget børnevenlige samt byen og dens attraktionerne nær alcudia strand som er fokuseret til både små og stor. Nogle af de attraktioner der er i nærheden af den fantastiske Alcudia strand er Hidropark hvor børn kan lege og bade i vandparken, hvis stranden skulle blive for kedelig.

Der er også en del unge der til Alcudia for at nyde stranden om dage og om natten tager de ud for at opleve Alcudias natteliv.

Selve stranden charmeende da den er lang og sandet er helt hvidt.

Vandet ved stranden er klart og tydeligt, så man kan se igennem det. Alcudia strand er hele 10 km. lang og op til 100 meter dyb, så det er ikke bare en lille strand med masser hoteller men en kæmpe strand med mange hoteller langs kysten.

Hotellerne har selv nogle reserverede pladser hvor turister der er gæster hos dem kan være, derfor vil der altid være plads til en hvis man bor på en af hotellerne langs Alcudia strand.

Alcudia er en meget besøgt by, og de fleste dansker der rejser på ferie til Mallorca, opholder sig i Alcudia, så man vil kunne møde mange dansker på Alcudia strand, hotellerne, i byen og ved de diverse attraktioner. 

Se mere om Alcudia

Previous post

Boston O´Bradys - Amerikansk Restaurant

Next post

Cala Agulla Strand

No Comment

Leave a reply