Byer på MallorcaMallorcaSoller

Soller – Info om Soller

Soller

Soller ligger i den nord-vestlige del af Mallorca, langs Serra de Tramuntana.

Mange turister kommer og besøger den pæne by med tog, da toget man ankommer med ikke er et almindeligt tog, men et helt gammeldags tog som man ikke kan finde mange af i Europa og slet ikke i Danmark. Toget køre direkte fra Palma til Soller, så man vil sagtens kunne tage en hel dags eller et par timers tur til byen, hvis man ville ud og opleve de antikke toge og Soller.

Byens havn og strand ligger rundt om havet, da øens kyst former sig som en hestesko og får havet til at ligne en sø, med kun en ind og udgang til skibe. Det gør byen enestående og meget unik, i forhold til de andre byer rundt omkring på øen.

Udover Havnen og togene, så er Sollers museum også meget populære da det er et fremragende sted, der vil fortælle dig en del om selve øen og byen.

For at opleve det rigtige Mallorca, som det var før i tiden så skal man ud og se Jardins de Alfabia.

Hvis man ønsker at bo i området, så vil der også være mulighed for det.

– Esplendido Hotel er et fantastisk hotel for både voksne og børn, der ligger langs Sollers fine havn.

– Ca’s Curial er et vidunderligt hotel, der bringe glæde til alle deres turister.

– Hotel Slavia er et mindre hotel, men det gør de op for med deres pragtfulde service, hvor de fokuser meget på de turister de har.

De mest populære restauranter i og rundt om Soller.

– Hvis man vil ud og spise fint i Soller så er en af de bedste steder Cal Bisbe Restaurant, som er meget populært blandt turister der gerne vil have lidt mere.

– Er man mere til grill og burger så er Don Pedro Cafe Bistro et godt sted.

– Når man nu er på en ø hvor de lokale spiser en del fisk og selv gerne vil smage øens fisk, så er Kingfisher Restaurant et utroligt dejligt sted at få serveret fisk og andet.

Previous post

Santa Ponsa - Info om Santa Ponsa

Next post

Alcudia

No Comment

Leave a reply