Byer på MallorcaMallorca

Valldemossa – Info om Valldemossa

Valldemossa:

Valldemossa ligger langs Serra de Tramuntana og er en af øens smukkeste byer.

Byen har en befolkning på ca. 2000 og ligger op til 20 km væk fra Palma De Mallorca afhængigt hvor man er i byen. Man kan sagtens tage ud og besøge byen imens man er på ferie i Palma da der køre offentligt transport ud til den lille perle af Mallorca.

Byen er bygget på en gamle dages stil med smalle veje med planter og træer overalt langs døre til bygninger i byen.

Seværdigheden alle turister kommer for at se i Valldemossa er byens nydelige kloster som blev bygget i det 13-århundrede.

Det er ikke kun det nydelige kloster der er en seværdighed i byen, men hele byen i sig selv også

Hvis man ønsker at bo i den lille og smukke by kan man også det.

– Valldemossa Hotel er et af de hoteller i byen hvor man kan få et fantastisk udblik over de smukke marker og haver i Valldemossa.

– Maribo de Valldemossa ligger ude for byen op af bjergkæden Serra de Tramuntana, hvor man kan nyde sit ophold med et vidunderligt udblik ud over byen

– Cases de Ca’s Garriguer Vistamar Hotel er det mest børnevenlige hotel i nærheden af byen med en stor pool hvor børnene kan lege.

Hvis man bor i nærheden eller besøger byen og bliver sulten kan man også spise på byens bedste restauranter.

QuitaPenas Valldemossa er det perfekte sted at tage hen for at smage Mallorcas bedste salamier og pølser med honning. Restaurantens specialitet er deres Sobrasada.

– Hvis man befinder sig på Valldemossa Hotel så skal man prøve deres restaurant da man får serveret fantastisk mad med udsigt over byen, som kun bliver bedre til romantiske aftner.

Es Roquissar er det perfekte sted at tage hen for at spise lækkert spansk traditionelt mad. restauranten ligger ved siden af byens vidunderlige kloster.

Previous post

Palma de Mallorca - Info om Palma De Mallorca

Next post

Santa Ponsa - Info om Santa Ponsa

No Comment

Leave a reply