MallorcaStrande på Mallorca

Cala Mesquida Strand

Cala Mesquida Strand

Cala Mesquida Strand ligger i den nord-østlig del af øen, med sandrige bakker. Der er dog ingen sten eller bakker på den henrivende hvide strand, der har plads til mange mennesker. 

Cala Mesquida Strand er ikke lige så lang som de andre strande, men har stadig en længde på 350 meter, men derimod er den meget dybere end de andre strande.

Selve stranden giver helle ikke meget skygge dækning udover det man selv tager med, men til gengæld er vandet krystalklart. Hvis man  ikke vil se igennem det klare vande, så skal svømme langt ud i havet for at ikke kunne se hvad der er under en. Bag stranden hvor alle folk befinder sig, finder man bagstranden der er dækket med sandbakker. 

Cala Mesquida strand bliver ofte ramt af store bølger, som turisterne er vilde med. Børn elsker at lege langs kysten når bølgerne kommer og voksne elsker at være ude i vandet. 

Der er selvfølgelig også mulighed for opholde sig på en af hotellerne der ligger lige ved siden stranden. Der er ikke mere en et par minutters gåtur før man er nede i det skønne vand. Langs stranden er der kun 1 restaurant og et par bar hvor man kan få drinks til relativ få penge.

Se andre strande på Mallorca

Previous post

Port de Pollenca Strand

Next post

Canyamel Strand

No Comment

Leave a reply